cHaTLaCk Admin
Mesaj Sayısı : 96 Nerden : İstanbul Lakap : cHaTLaCk, Wolf of Pasific, Gamer King, Oyuncu Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: !!! Oyunlar Bölümü Forum Kuralları !!! (Konu Açmadan Önce Lütfen Okuyunuz!) Çarş. Eyl. 03, 2008 10:47 am | |
| Sitemizin bu bölümünde oyunlar ile ilgili paylaşımlarınızı gerçekleştirebileceksiniz! Fakat her bölümde olduğu gibi bu bölümün de kuralları vardır! 1. Hakaret etmek, aşağılamak vb. kesinlikle yasaktır! 2. "Acill yardım!, Lütfen bi bakın" tarzı başlıklar altına konu açmak kesinlikle yasaktır! 3. Mesajlarınızda link, MSN adresi vb. verebilirsiniz! 4. Kırık link koyanlar uyarılır! Virüs barındıran link koyanlar cezalandırılacaktır! 5. Konuyu açmadan önce hangi platformdaki oyunla ilgili (PC, PSP, PS, Nintendo vb...) konu açtığınızı lütfen belirtiniz! 6. Sitemizin genelindeki tüm kurallar bu bölümde de geçerlidir! 7. Bu bölümdeki istek ve şikayetlerinizi bana PM yolu ile bildirebilirsiniz! Eğer PM lerinize cevap gelmediyse veya çok geç geldiyse bana mail atabilirsiniz! İyi Eğlenceler!... | |
|
Jack Jonha James Admin
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 31 Nerden : İst. Lakap : Psiko-dengesiz Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: !!! Oyunlar Bölümü Forum Kuralları !!! (Konu Açmadan Önce Lütfen Okuyunuz!) Perş. Eyl. 04, 2008 9:44 am | |
| 2. "Acill yardım!, Lütfen bi bakın" tarzı başlıklar altına konu açmak kesinlikle yasaktır! kuarlına karşı çıkacak fırlamalar olblir düşncesiyle sölüorm eer sorunun ebeninki oynunda ebeyi kullanamamaysa yacan başlıa "Ebenin aynunda ebeb nasıl kullanılır?" yok yardım lütfen agalar çok zordayım gibi konu ismi olursa 1 hfta ceza yer... | |
|
cHaTLaCk Admin
Mesaj Sayısı : 96 Nerden : İstanbul Lakap : cHaTLaCk, Wolf of Pasific, Gamer King, Oyuncu Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: !!! Oyunlar Bölümü Forum Kuralları !!! (Konu Açmadan Önce Lütfen Okuyunuz!) Perş. Eyl. 04, 2008 9:54 am | |
| Zaten kesinlikle yasaktır diye belirttim! Uyarı falan vermem yani, bu konuda hassasım! Eğer öyle cesaretli bir arkadaş çıkarsa zaten cesaretinin bedelini öder!.. BU KURALA KARŞI GELEBİLCEĞİN, Bİ' YER VAR MI BİLDİĞİN? | |
|